Fem en fredag – konsekvenser

Idag vaknade jag till härligt regn, riktigt skönt! Nu är det växlande molnighet, passar mig bra. Som vanligt på fredagar tänkte jag svara på fem hos Elisamatilda

1. Vad skulle hända om du försov dig?

Det beror på. Om jag ska till jobbet och har något viktigt möte skulle det kunna bli lite struligt. Då blir det bråttom men försover mig sällan. Under semestern skulle det bara få betydelse om jag skulle med flyg, tåg, båt eller något sånt.

2. Vad skulle du göra om du vann storvinsten?

Haha då skulle jag hoppa flera meter upp i taket, slå i huvudet och svimma. Vinner aldrig och anstränger mig inte heller…men om det hände. Misstänker att jag kan behöva dem till pensionen? Sedan finns det nog annat att lägga dem på. Men inte så väldans troligt att det skulle bli aktuellt.

3. Vad gör du om du missar bussen?

Det är lite som fråga två. Beror på. Om det är till jobbet så kan det bli apostlahästarna beroende på tidpunkten (jobbar olika tider, och vissa tider går bussarna inte så ofta). Är det semester så tar jag det lugnt om det inte handlar om att passa något/någon.

4. Om du skulle låsa dig ute, vem kan släppa in dig?

Kompis och mamma har nycklar. Kanske har också föreningen huvudnyckeln?

5. Vad skulle hända om du fick strömavbrott?nyli

Nyligen haft två strömavbrott som varade ganska länge. Blev lite besvärligt under det ena då jag höll på och fixade mat. Tänkte förstås på kyl och frys och att en är så van vid att saker och ting fungerar.

14 reaktioner på ”Fem en fredag – konsekvenser

  1. Ja kyl och frys håller inte maten kall länge vid strömavbrott. Dock verkar såna ske mest vintertid och då kan man kanske ställa ut maten. Inte vinner jag något heller men har en stående lottorad ssedan många år tillbaka som jag vunnit totalt kanske 200 på…så nej, det går inte ihop sig

    • Konstigt nog har jag haft flera strömavbrott på våren/sommaren men även på vintern någon gång, men som tur är har det gått relativt bra varje gång. Minns att på ett jobb för länge sedan fanns en stående lottorad, de fortsatte trots att de nog vunnit bara en gång och det blev inte många kronor, kanske fortsatte de lite av vana och hoppet för den stora vinsten….;)

  2. Det där med storvinst är inte mycket att hoppas på. Men tänk om den kom nerdimpande då skulle man väl inte tro att det är sant. Spara till pensionen låter bra! Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.