Böcker på engelska 2022 – halvvägs

Det är dags att ta sammanfatta hur det går med läsningen på engelska i min utmaning. En utmaning som jag började med första bloggåret för att komma igång och läsa mer skönlitteratur på engelska igen. När jag ser tillbaka, så har utmaningen gått över förväntan, bara enstaka dipp. Det fick mig att våga höja från att läsa minst fem böcker till minst 10.

Hur har det gått så här halvvägs 2022? Det kändes lite skakigt att höja från fem till 10. Men vaddå, jag menar det är ju bara böcker det handlar om och inte något världsomfattande. Hur som helst så har det gått och går bra!

6 böcker så här långt varav fem romaner och en novell och alla i ljudboksformatet. Och det känns som att det kommer att gå vägen. Inte minst för att jag läser två böcker på engelska, men jag ropar inte hej ännu, allt kan ju hända. Oavsett så är jag mer än nöjd så här långt!

The good turn
Omdöme om Something to hide kommer inom kort
Blunt force
An honest man
Bombproof
Kort novell. Första jag läst av författaren.

7 reaktioner på ”Böcker på engelska 2022 – halvvägs

  1. Det går ju galant med den här utmaningen! Själv har jag nog aldrig läst så få engelska böcker som i år av någon anledning. Men jag tycker faktiskt att det är skönt att läsa på svenska nu eftersom allt jobb är på engelska.

    • Det känns skönt att det går framåt. 🙂 Det är nog den som jag kommer klara av de få utmaningar (två) som jag kör och det känns bra att det förhoppningsvis är den här!

      • Jag kör ju bara Kaosutmaningen i år och den kommer jag att ro i land. Men detta kan förstås få som konsekvens att jag får lite hybris och kastar mig huvudstupa in i en massa utmaningar nästa år 😀

      • Haha lite hybris är ju inte dumt! 😀 Vem vet kanske får hybris då jag förmodligen inte klarar kaoset i år, och så blir det rena rama kaoset på alla håll och kanter nästa år 😀

  2. Pingback: Halvårssammanställning – Tant Augustas tekopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.