Söndagens smakbit: Paradishamn

Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. (Tyvärr lite svårt att kommentera på blogspot bloggar och de som endast har Google inlogg går det i stort sett inte på, synd!)

Dagens smakbit är från Paradishamn av Erika Olofsson Liljedahl. Mölle, 30-tal, två kvinnoöden. Jag har läst författarens föregående böcker Någonstans brister himlen (väldigt bra) samt Och bergen skall rämna, också bra men första var ett strå vassare. Paradishamn är intressant läsning. Smakbiten är från sidan 99.

Fler smakbitar finns hos Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna

18 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Paradishamn

  1. Jag instämmer helt med dig. Gillade första boken jättemycket, andra var inte lika bra. Men denna ligger på min läslista! Tack för smakbit

  2. har läst författarens tre romaner. tyckte om de två första – kanske allra mest den första – och var väldigt intresserad av bok nr tre som jag tyckte hade en spännande miljö. men jag måste säga att jag blev lätt besviken. tack för smakebit och påminnelse.

    • Nej vad trist. Jag tycker att den är intressant att läsa så här långt, men annorlunda, inte minst språket. Får se vad slutomdömet blir när jag läst ut den.

    • Den första var verkligen så himla bra. Kanske svårt att få till uppföljare? Vet att jag hade höga förväntningar efter första. Det här är senaste boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.