Första helgfrågan 2023

Härligt att Mia fortsätter med helgfrågan och så ny logga med löften om vår, jättefin!

Har du fått något läst under jul- och nyårshelgen?

Ja det har blivit en del. Läst ut Iskall sol av Lilja Sigurdardottir som jag började på innan jul. Och under nyårshelgen läste jag ut Ett paraply för denna dag av Wilhelm Genazino.

Och så har jag hållit (håller) på med en tegelsten. Fick för mig att börja på Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. av Joyce Carol Oates. Ljudboken. Intressant och läsvärd, men lite väl omfångsrik. Över 30 timmar, snart är den utläst.

På nyårsdagen började jag läsa Där barnen är kungar av Delphine de Vigan. Lättläst, intressant, lite kvar i den.

Annons

19 reaktioner på ”Första helgfrågan 2023

  1. Så kul att du fått så många böcker lästa. För mig har det varit stiltje. Får verkligen försöka få fart på läsandet nu. Jag har en hel del recensionsex som ligger och väntar.

    • Ja det har blivit en del men lite länge med en del. Har fortfarande lite kvar att läsa av Oates boken. Man vill ju också göra annat under helgerna och det är inte så dumt med lite paus ibland Robert 🙂

    • Jag har av någon anledning oftast lättare med ljudböcker när det gäller tegelstenar, under förutsättning att uppläsningen är okej, men är inget stort fan av tegelstenar så är det inte intressant läsning så bryter jag.

    • Den var spännande, kan tänka mig att läsa mer av Sigurdardottir. Oates bok är intressant, men förkortning hade gjort nog gjort den ännu bättre, men det är nog olika vad en tycker. 🙂

    • Det är länge sen jag läste något av Oates innan denna, minns inte vad, men ska nog läsa något mer sen någon gång. Så får jag se vad jag tycker, kul att ha något att jämföra med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.