Fem en fredag – Paus

Det är fredag, men har inte riktigt den där ledighetskänslan inför helgen då jag kommer jobba en del. Nåväl det är iaf fredagskväll och sofflocket det som gäller. Temat hos Elisamatilda handlar om paus.

1. Vad har du just nu för favorit mellis?

Frukt, kex med mera.

2. Vad gör du för att stänga av, om bara för en stund?

Beror på. Ibland tystnad eller så kan det bli en ljudbok.

3. Hur länge kan du fokusera innan du behöver ett brejk?

Hm, det beror på vad det är men har en tendens att försvinna länge in i grejer om de är intressanta, ibland lite väl länge.

4. Vad behöver du återuppta?

Vet inte om det är något jag behöver återuppta men lite fler promenader är skönt när tid finns.

5. Vad behöver du pausa?

Det finns förmodligen saker som det skulle vara bra att pausa eller iaf minska på, som tv-serier sport mobilanvändandet, men njae…

Annons

13 reaktioner på ”Fem en fredag – Paus

 1. Varför ska man pausa något som man gillar? Som serier, sport med mera. Just nu bjuds det ju på hur många sportevenemang som helst. Svårt att hinna med alla. Men handbollslandslaget föll ju bort ikväll i alla fall – tyvärr.
  Promenader är bra, men inte under vintern när risken att bryta vitala kroppsdelar är överhängande.

 2. Jag kan bara hålla med dig om att det säker finns flera saker man borde om inte avstå ifrån så ialla fall dra ner på det. Men samtidigt om det inte stör ens vanliga liv, och det får en att må bra så… Ha en fin helg

 3. Jag tror våra svar är ganska lika. Vi verkar vara många som vill röra på oss mer, promenader, gym och jympa. Jag ska göra slag i saken och ta en ordentlig promenad idag.
  Trevlig helg!

  • Promenader är skönt, lite svårt att få in fler av det nu men blir ibland iaf. Som tur är så har jag väldigt rörligt jobb, sitter sällan mer än korta stunder. Ha det fint!

 4. Jag tänkte nyligen på hur oerhört bortskämd man blivit när man kan streama serier precis hur många som helst precis när man vill..Ändå hittar jag inte alltid någon serie jag har lust att följa! Annat när man satt där klockan 8 varje tisdag och klockan nio varje söndag för att följa favoritserierna!
  Trevlig fortsättning på helgen

  • Javisst är vi bortskämda när det gäller det och mycket annat. Är lite som du att jag ibland inte tycker det finns något som jag har lust att följa, väljer bort mycket, men sedan hittar jag någon/några men oj vad jag valt bort många på vägen. Ibland kan jag önska att det fanns mindre att välja mellan. Det var något speciellt med att kolla sådär som förr även om jag inte vill tillbaka till det så en medelväg vore nog inte dumt. Ha det fint!

 5. Pingback: Fem en fredag v. 5: Godnatt - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.