Söndagens smakbit: Regissören

Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. Det är en trevlig aktivitet där en kan ta del av varandras läsning och får boktips. Det är ett tag sen jag deltog men nu är det dags.

Den här veckan har varit tuff med 6 dagars jobb. Av naturliga skäl har det varit mindre tid och ork för läsning, men en del har det blivit. Smakbiten kommer från Regissören som är tredje delen i serien med Washington Poe och Tilly Bradshaw, ljudboken. Upptäckte i veckan att ny bok i serien kommer och blev påmind om att jag hade några kvar att ta mig an. Stycket nedan är från kapitel elva.

En timme senare ringde Nightingale för att tala om att man var klara med videopromenaden på brottsplatsen och att bevismaterial hade tillvaratagits så nu tillät brottsplatschefen att de släpptes in.

”Hur mycket vet vi? Frågade Flynn när de kom in. De var båda andfådda, gatorna upp från hamnen var branta. ”Det är lite annorlunda den här gången” sa brottsplatschefen.

Fler smakbitar finns hos Astrid Terese på bloggen Betraktninger som håller i trådarna.

Annons

18 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Regissören

  1. Inte min genre, har nyligen börjat få ljudböcker att funka för mig, kanske ska man testa om det funkar med deckare också. Tack för smakbit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.