Söndagens smakbit: Stalking ground

Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. Det är en trevlig aktivitet där en kan ta del av varandras läsning och får boktips.

En av böckerna som jag håller på med är andra delen i serien Timber Creek K-9 mysterie serien, med Mattie Cobb och polishunden Robo. Stalking ground av Margaret Mizushima. En bokserie som är lite lagom att läsa mellan varven. Smakbiten kommer från kapitel nio i ljudboken.

-That’s enough, Mattie said, we have got to get … and the crime scene unit up here. Brody rocked back on his heels, starring at Adrians face. He reached out and placed a hand tenderly on her hair, picking up a strand to hold between his fingers. Robo came and nodged Mattie’s hand. She squatted down and hold him close. They stayed together like that for a very long time, giving Brody some space, waiting for him to move.

Fler smakbitar finns hos Astrid Terese På Bloggen Betraktninger som håller i trådarna.

Annons

17 reaktioner på ”Söndagens smakbit: Stalking ground

    • Jag hade nog inte läst om någon innan den här serien heller. Det är intressant med samarbetet mellan hund och hundägare och så är det fina miljöer. Inte så våldsam heller.

      • Jag har bookbeat, men läser hellre engelskspråkiga böcker för då tränar jag både på orden och språkförståelsen. Läser dem högt nämligen…och hunden gillar det skarpt, ligger o lyssnar med öronen spända!

      • Låter jätte härligt! Mysigt! Tycker det är bra träning med ljudböcker blir ju lyssnande läsning som jag kallar det. Då får en skärpa sig när det gäller ord och språkförståelse, men text är ju också bra träning och läsa högt med hunden låter roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.