Fem en fredag – räknetal

Fredag och ledig helg, vilken tur! Det har varit en intensiv vecka igen. Trött men ska försöka räkna lite, det är fem hos Elisamatilda

1. Nämn fem av dina käraste ägodelar. Det blir prylar då det handlar om ägodelar. Käraste är lite att ta i men utan paddan, mobilen, nycklar, blir det besvärligt. Fåtöljen och sängen är sköna så de vill jag inte vara utan.

2. Vad är fyra saker du har gjort den här veckan? Bokcirklat, jobbat, läst, lyssnat på ljudbok, kollat på sport.

3. Vilka är dina tre senaste telefonsamtal? Jobbsamtal och mamma.

4. Vilka två val velar du mellan? Soffan eller fåtöljen, velade ett tag, ganska bra på det, men det blev….fåtöljen.

5. Vad är en sak du aldrig kommer glömma? Hm, jag kan glömma både det ena och det andra. Men människor som betytt/betyder extra mycket stannar kvar i minnet.

17 reaktioner på ”Fem en fredag – räknetal

  1. Utan mobilen är man rätt ställd numera. Jobbar på en IT-firma där vi infört tvåfaktorsautentisering för inloggning i diverse system och utan mobilen kommer jag inte in och kan jobba! Det är ändå skönt att det är de mänskliga relationerna, familj och barn som är det som skapar de mest oförglömliga minnena.

    • Ja det där med inloggningen blir vanligare och vanligare. Än så länge inte på mitt jobb, bibliotekarie men det är nog en tidsfråga. Visst är det tur att tekniken inte är det som styr helt och hållet, ibland känns det också som en tidsfråga men hoppas slippa att det blir så.

  2. Kort och koncisa svar även hos dig. Skrattade gott åt valet mellan soffa och fåtölj. Tur att vi inte har några fåtöljer, annars skulle jag ha samma problem som du;-)

  3. Pingback: Fem en fredag v. 46: Riktning - elisamatilda.se

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.