Påbörjad många gånger, men aldrig utläst – Dag 13 #bokhorajulutmaning

nattvakten

En bok som jag av okänd anledning inte kommit in i efter flera försök är Nattvakten av Sarah Waters. Det är den enda bok av författaren som jag inte har läst. Vem vet, kanske gör jag ett nytt försök någon gång. För även om jag brukar ge upp böcker som inte funkar, så har jag inte gett upp tanken på att läsa Nattvakten någon gång….

Dag 13 Bokhora

4 reaktioner på ”Påbörjad många gånger, men aldrig utläst – Dag 13 #bokhorajulutmaning

    • Jag gav nästan aldrig upp böcker förut men de senaste åren har jag fått lättare och lättare för det. Men sen finns det ju några som jag gör fler än ett försök med och även de som jag inte gör ett försök med..

  1. Och nu är vi tillbaka i genensamma tankegångar igen ;). Jag har också försökt ett par gånger med den där utan framgång. En kompis rekommenderade den för länge sedan, hon var alldeles lyrisk. Jag har inte läst ngt annat av Waters (blev liksom avskräckt av den här).

  2. Åh där ser man, intressant att det inte bara är jag som har svårt med denna, men synd att ditt första möte med Waters blev s. Jag har ju läst alla andra böcker av henne och gillat och stör mig lite på att jag inte får till det medvdenna. Hoppas att du gör ett försök med någon annan bok t ex Främlingen i huset (trot den heter så) :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.