The Outsider – Tv-serien

Det blir en del tv-serier i dessa tider. En som jag sett är The Outsider på HBO, baserad på Steven Kings bok. Det är inte så vanligt att jag både läser och ser filmen/tv-serien, iaf inte nära inpå varandra. Oftast tycker jag att det räcker med att läsa boken eller så ser jag filmatiseringen/serien. Och när det gäller den här så har jag inte läst boken.

Jag tyckte om The outsider lite till min egen förvåning. Den är långsam och på något sätt passade det mig väldigt bra (hade avbrutit en dålig actionfilm innan). Så kanske passade det mig extra bra att se en lite långsammare serie.

Det är övernaturligt och skräck i viss mån. Den är speciellt filmad vilket var intressant, men den är väldigt mörkt i vissa scener och det var jag inte helt såld på. Sen blev jag lite trött på en del blodiga sekvenser, de kändes onödiga.

Det är bra skådisar överlag och jag tyckte särskilt om Ben Mendelsohn och Cynthia Erivo. Jag har sett bättre serier men jag tyckte om The Outsider. Den passade mig i humörsläget som jag var i när jag såg den.

2 reaktioner på ”The Outsider – Tv-serien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.