Helgfråga v 46


Snart helg och dags för Mias helgfråga: Vad gillar du att läsa för genre när du vill fly undan denna värld?Jag läser ungefär som vanligt, ganska blandat. Har oftast flera böcker på gång så det behöver vara olika genrer. Olika romaner och deckare, spänningslitteratur. Feelgood och romantik liksom sci fi och fantasy läser jag sällan men det mesta däremellan. Just nu läser jag Inställd resa till Sabarmati av Majgull Axelsson och så lyssnar jag på Bibliotekarien i Auschwitz av Antonio Iturbe.

Bonusfrågan: När jag läser tycker jag att det är gott att smaska på något, vilket är ditt favoritsnask att ha till bokläsningen? Det blir snask ibland och choklad går alltid hem. Nötter och frukt kan det också bli. Äter en hel del clementiner nu.

Jag har fortfarande lite problem med att kommentera på en del blogspot bloggar. Trist.

12 reaktioner på ”Helgfråga v 46

    • Visst är det gott med frukt. Gillar både apelsiner och clementiner, syrliga äpplen är gott, päron äter jag inte så ofta. Vindruvor och bananer går hem hos mig. Gör det, den är läsvärd, kommit lite över halvvägs.

  1. Ja, så trist att det ska krångla med kommentarsbiten mellan wp o blogger. Problem även åt andra hållet. Äter inte mycket frukt (föredrar grönsaker) men gillar nog satsumas bättre än clementiner, man slipper kärnorna t.ex.

    • Ja det är jättetrist. Tröttsamt, borde vara mycket enklare. Jag äter också mycket grönsaker, vegetarian 😉 och även frukt, en behöver vitaminer nu känns det som och det är ju gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.