Fem en fredag – just nu

Fredag igen och dags för fem hos Elisamatilda

1. Vad stör dig? Huvudvärk som inte vill inte ge med sig, tagit piller.

2. Vad är det som luktar gott? För en stund sen mitt tea, chai.

3. Vad behöver du tvätta? Fönstren.

4. Hur länge har du varit vaken? Sovit dåligt och varit vaken alltför många gånger under natten, men klev upp för 13 timmar sen i skrivande stund.

5. Vad är planen för idag? Det var att jobba och gå hem lite tidigare. Kom inte iväg så mycket tidigare men lite iaf.

18 reaktioner på ”Fem en fredag – just nu

 1. Huvudvärk känner jag igen – haft det nu några dagar, plus munsår – hoppas att det är enbart så min förkylning visar sig, då kan jag stå ut.
  Hoppas du får en fin helg

  • Trist och jobbigt med huvudvärk. Munsår är inte heller kul. Jag får ofta huvudvärk när jag som nu sovit dåligt flera nätter. Men nu helg och förhoppningsvis bättre sömn. Tack, detsamma. Krya på dig från förkylningen!

 2. Du är inte den enda deltagaren i ”Fem en fredag” som har drabbats av huvudvärk. Så trist. För har man ont i huvudet så påverkas ju hela kroppen. Ungefär som magont. Men hoppas att du har piggnat till nu till kvällen och att du kan vila upp dig under helgen.
  Vet du att jag aldrig har haft huvudvärk – alltså vanlig huvudvärk. Däremot lider jag av migrän som var hemsk när jag var yngre, men den gav med sig lite efter klimakteriet…

  • Huvudvärk är trist. Liksom migrän. Skönt att din gav med sig lite efter klimakteriet. Jag brukar ha migränliknande huvudvärk, inte den värsta migränen med kräkningar osv, vilket jag är glad över. Men jobbigt är det när det inträffar, det påverkar ju som du nämner, allt. Känner mig lite bättre från huvudvärken, hoppas bli ännu bättre under helgen. Jobbar inte och det känns skönt, även om saker behöver fixas så är jag iaf ledig och gör som jag vill, känner.

  • Ja för lite sömn påverkar det mesta, och tuff jobbvecka gör sitt till. Fönstren får vänta ett tag till innan någon tar sig an den, med all pollen och sånt som komma skall ingen idé just nu. Lugn helg, med lite lagom fixande inklusive vila blir det.

 3. Inte kul att ha huvudvärk och därtill sova dåligt. Hoppas du känner dig bättre idag och kan återhämta dig! Fönstertvätten kan ju vänta några dagar. Hos oss är den i full gång, min man fixar det medan jag rullar tummarna.
  Önskar dig en skön helg utan huvudvärk!

  • Nej, inte kul. huvudvärken kom som ett brev på posten efter flera nätter dålig sömn. Fönstertvätten får vänta till efter all pollen och frömjöl som kommer framleds, annars blir det dubbeljobb. Skönt att din man gör det. 🙂 Han kan få tvätta mina också. 😀 skämt åsido så har jag Inte bestämt vem som ska göra det åt mig. Tack!

  • Den har gett med sig nu efter jobbiga dagar. Trött som bara den men det är så det blir efteråt. Fönster kan vänta, det har jag bestämt. Ingen idé att göra det innan all pollen och frömjöl som komma skall, då får någon ta sig an dem….;)

 4. Hoppas de mår bättre idag. Smutsiga fönster har ingen dött av, vi tvättade fönstren för första gången på ett par år nu i våras. Ytterst välbehövligt mao.

  • Tack, jag mår lite bättre idag. Nej håller med, inte tvättat mina på gud vet när….lejer nog bort jobbet i år. Ett par fönster måste man nästan ligga och putsa, högt upp med risk för både det ena och det andra….

 5. Usch för skallebank, i synnerhet om man inte ens haft roligt före…. Min mamma hade jobbig huvudvärk, migrän, min dotter lider av samma åkomma, medan jag har sluppit den! Så glad över att slippa för det är ett helvete.
  Fönstren behöver en omgång här också, har bara fuskputsat insidorna…

  • Nej eller hur, hade en haft roligt innan så….usch vad jobbigt att både din mamma och dotter haft/har, skönt att du har sluppit det. Det är verkligen ett helvete. Jag har migränliknande huvudvärk, kräks inte och så, men det är många liknande symtom som för migrän. Fönster kan vänta, nu kommer ju all pollen också och frömjöl, lejer nog bort i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.