Fem en fredag – livsviktigt

Åh fredag så härligt! Det har varit en tuffa vecka; slutet på semestern och så back to work. Hade glömt hur jobbigt det kan vara, kanske tur det. Det är dags för fem hos Elisamatilda. Livsviktigt är temat.

1. Vad går du alltid utanför dörren med? Om jag bara går ut en kort stund så nycklar. Längre sträckor och när jag ska till jobbet så måste annat med också som mobilen.

2. Vad inom teknik har förbättrat din tillvaro? Dator, iPad och iPhone. Minns knappt hur det var utan men det gick det också på något sätt, en visste förstås inte om annat.

3. Vilket livsmedel är ett måste i skafferiet? Tea, grönsaker och frukt.

4. Vad på morgonen gör så resten av dagen blir bra? Om jag vaknar utvilad så blir både morgonen och dagen lättare. Sömnen är en akilleshäl, det går upp och ner.

5. Vad är livsviktigt för dig? De som är nära mig förstås. Och hälsan. Sviktar den så påverkas i stort sett allt.

15 reaktioner på ”Fem en fredag – livsviktigt

  1. Japp, man har bara en hälsa. Är den dålig finns det liksom inga reservdelar, om man inte behöver en ny höft eller ett nytt knä vill säga;-)
    Datorn och internet – hur funkade det innan!? Det gick ju det också, men det är ack så mycket roligare nu med all ny teknik:-)

    • Nej en får inte hur många chanser som helst med hälsan, finns reservdelar så går det ett tag men frågan är hur länge. Javisst var det en annan tid, tekniken underlättar och har många fördelar även om det finns nackdelar också, men så är det ju med allt, och det är som sagt ett roligt hjälpmedel;)

  2. Ja jag kan bara hålla med dig. Hälsan och sömnen är grundläggande för livskvaliteten. Frukt och grönt är nyttiga nödvändigheter och all den nya tekniken gör livet roligare och intressantare och lättare.

  3. Pingback: Fem en fredag v. 34: Skifte - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.