Bokbloggsjerka 19 – 22 juli, Bokomslag

Dags för jerkan igen och den här gången skriver Annika så här på sin blogg: Två frågor till er som älskar bokomslag: Vilka bokomslag tycker du matchar bokens innehåll bäst/sämst? Vilket/vilka bokomslag tycker du bäst/sämst om och varför? Intressanta frågor. Jag tycker att det är kul med bokomslag och har redan listat några av mina favoritomslag i ett Top Ten Tuesday inlägg. När det gäller omslag som matchar bokens innehåll sämst så kan jag inte komma på något i skrivande stund.

Den kalla elden

Jag tycker att omslagen till Arnaldur Indridasons böcker matchar innehållet väldigt bra och jag gillar böckerna. Här är ett exempel.

LögnenGillar det här omslaget och boken. 

 

       
Presidentens val Ganska trist omslag. Anne Holt är en favoritförfattare, men hon har skrivit bättre böcker än Presidentens val.


10 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 19 – 22 juli, Bokomslag

    • Ja visst är det. Kul att höra att du gillar de isländska. Har du några tips på andra isländska författare? Jag är väldigt intresserad av lite tips på bra isländska författare. 🙂

    • Ja det är ett fint omslag. Ja jag tyckte att den var bra och spännande. Historisk mysdeckare, brittiskt och lite i Christies anda. Det är tredje boken i en serie och handlar om privatdetektiven Maisie Dobbs. Kanske något att testa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.